Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre epilare definitiva cu laser

Este în prezent cel mai bun sistem de îndepărtare a părului, o procedură sigură, rapidă si nedureroasă, care îndepartează permanent firele nedorite de păr în siguranță, confortabil și fără durere. is, pulvinar dapibus leo.

Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite de creștere și nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință.

Durata tratamentului variază și în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al tenului, de grosimea și de densitatea firelor.

Astfel sunt necesare pentru un tratament complet și corect, în medie, între 6 și 8 ședințe.

– evită epilarea cu ceară/epilator/pensetă cu 15 zile înainte de a începe tratamentul laser.

– utilizează cu 1 zi înainte de tratament lama de ras pe zona care va urma să fie epilată.

– daca ai luat antibiotic, antidepresive sau antiinflamatoare ( Ibuprofen, Paracetamol, Fervex etc),  poti face sedinta cel mai devreme peste o saptamana de la finalizarea tratamentului.

– nu lua medicamente inainte de sedinta, pentru a nu deveni fotosensibilă

– nu utiliza deodorant cu alcool sau ulei/loțiune de corp pe zona ce urmează a fi tratată

– cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar

Da, negii și alunițele sunt acoperite foarte bine cu un corector alb. În zonele unde există tatuaje, se va evita strict zona lor deoarece există riscul de arsuri și iritații, pielea fiind extrem de sensibilă și închisă la culoare în locul unde este aplicat tatuajul.

Rezultatele se văd încă de la prima ședință. Pentru un tratament complet sunt necesare minim 6-8 ședințe pe corp și minim 10 ședințe pe față.

Ședințele de epilare cu laser se fac la un interval de 4 până la 6 săptămâni, pentru un tratament complet și cu rezultatele așteptate.

Primele 3 ședințe se realizează la un interval de 4 săptămâni iar restul ședințelor la un interval de 6 săptămâni una față de cealaltă.

Ai o intrebare?
Contactează-ne!