Tratamente Faciale Sector 4

Eden Skin
Tratamente faciale

Vă invităm la Eden Skin Concept, unde vă așteaptă o atmosferă plăcută și relaxantă, personal calificat și aparate de top. Oferim tratamente personalizate, utilizând tehnologii avansate, pentru rezultate deosebite și confortul dumneavoastră. Calitatea, siguranța și satisfacția clienților sunt prioritățile noastre. Descoperiți frumusețea autentică la Eden Skin Concept.

Eden skin Concept ofera servicii de tratamente faciale in sector 4, zona Tineretului.

Eden Skin Tratamente faciale

Despre noi

La Eden Skin Concept, ne dedicăm să vă oferim o experiență de înfrumusețare excepțională. Cu o echipă de specialiști calificați și pasionați, vă întâmpinăm într-o atmosferă plăcută și relaxantă, unde vă puteți bucura de servicii de top și rezultate deosebite. Utilizăm aparate de ultimă generație și tehnologii avansate pentru a vă oferi tratamente personalizate, adaptate nevoilor unice ale pielii dumneavoastră. Prioritățile noastre sunt calitatea, siguranța și satisfacția clienților. Descoperiți frumusețea autentică la Eden Skin Concept și permiteți-ne să vă transformăm frumusețea interioară într-un aspect impecabil al pielii.

De ce noi

Ce ne diferentiaza?

Cateva aspecte care ne fac pe noi, Eden Skin, cea mai buna alegere pentru tine!

Preturi accesibile tuturor

Avem pachete promoționale în fiecare lună iar prețurile se mențin pe toată durata tratamentelor faciale!

Cele mai mici preturi

Aparatura de top

Salonul Eden Skin Concept  vă pune la dispoziție cel mai eficient si calitativ aparat de tratamente faciale

EdenSkin

Despre tratamente faciale

Tratamentele faciale sunt proceduri special concepute pentru a îmbunătăți și revitaliza aspectul pielii dumneavoastră. Indiferent de tipul de ten sau de preocupările specifice, tratamentele faciale pot aduce o serie de beneficii notabile. Acestea pot ajuta la hidratarea intensă a pielii, eliminarea impurităților, reducerea ridurilor și a liniilor fine, uniformizarea texturii și tonusului pielii, precum și la restabilirea strălucirii și vitalității tenului. Cu ajutorul unui terapeut experimentat și a tehnologiilor avansate, puteți obține rezultate vizibile și o piele sănătoasă și radiantă. Investiția în tratamente faciale regulate poate contribui la menținerea și îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii dumneavoastră, ajutându-vă să vă simțiți încrezători și frumoși în propria piele.

Vrei sa vezi cum lucram ?
Vezi videoclipul !

Eden skin Concept ofera servicii de tratamente faciale in sector 4, zona Tineretului.
Tratamente faciale

Serviciile noastre

Cateva aspecte care ne fac pe noi, Eden Skin, cea mai buna alegere pentru tine!

Contacteaza-ne acum

Locația:

Stoian Militaru nr.2-4 București, sector 4

Telefon:

0791233309 , 0767716640

E-mail

edenskinconcept@gmail.com

Program de lucru:

Luni – Sambata 10:00 – 22:00 Duminică – Închis